Rauhan matkalla- tunnetyöskentelyryhmät

Rauhan matkalla -tunneryhmässä opit sanoittamaan omia tunteitasi ja ymmärtämään niiden syy-yhteyksiä. Tunnematkan myötä tunnistat itsellesi ominaisia tunteita sekä niihin keskeisesti liittyviä asioita elämäsi varrelta. Vertaisryhmätyöskentely tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omia tunteita ja kokemuksia myös toisten kuulemisen kautta. Oivallukset ja mahdollinen muutos omiin tunteisiin suhtautumisessa auttavat kaikenlaisten elämän haasteiden kohtaamisessa.
Tunneryhmään osallistujana saat Rauhan matkalla -työkirjan, jossa kerrotaan jokaisen kerran teemoista ja tehtävistä. Käsittelet kutakin teemaa omaan tahtiin tapaamiskertojen välillä, mutta pääpaino ja suurin merkitys on ryhmässä toteutetussa työskentelyssä. Vertaisuuden, kuulemisen ja kuulluksi tulemisen kautta saat ryhmän voimauttavan tuen tunnematkallesi. Kaikki ryhmässä jaettu on 100 % luottamuksellista. Rauhan matkalla -tunneryhmät kokoontuvat 12 kertaa.

Tällä hetkellä Rovaniemellä on käynnissä yksi Rauhan matkalla- ryhmä. Jos olet kiinnostunut tunnetyöskentelystä ja haluaisit mukaan tuleviin Rauhan matkalla -ryhmiin, voit ottaa yhteyttä Yhteystiedot –välilehden kautta. Ilmoitan myös tällä sivulla tulevista Rauhan matka -ryhmistä.

Löydät lisätietoa Rauhan matkalla -ryhmistä ja ohjaajien esittelyt mukaan lukien omani osoitteesta: https://unelmientoteuttaja.fi/rauhan-matkalla-ohjaajat/