Vuokraa Neurosonic -patja

Kärsitkö unihäiriöistä? Toivotko voivasi palautua enemmän ja paremmin arjessasi? Kokeile Neurosonic mobiili-patjaa.

neurosonic.fi -sivustolta lainattua:

Neurosonic vaikuttaa automaattisesti ihmisen luonnollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin matalataajuisen värähtelyn avulla. Teknologia ohjaa ihmistä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi stressiperäisiin oireisiin. Unen mekanismit palautuvat, ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä korjaantuu.

Vaikutukset huomaa arjessa nopeasti. Jokainen perheenjäsen voi helposti löytää henkilökohtaisen hyödyn. Lisäksi eri ohjelmilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Esimerkiksi urheilija voi käyttää Neurosonicia paitsi tehokkaana apuna palautumiseen myös nopeaan aktivointiin ennen suoritusta.

Laitteitamme ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voi valita mieleisen ohjelman rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Valikoimastamme löydät kotiisi sopivan tuotteen: mukavan tuolin, tyylikkään divaanin, ergonomisen moottorisängyn tai kätevästi liikuteltavan patjan.

Lisää Neurosonic-tuotteista voit lukea osoitteessa: www.neurosonic.fi Vuokrattava patja on mallia mobiili-patja ja löydät siitä lisää tietoa sivustolta valikosta Tuotteet –> patjat.

Patjan vuokra-ajat ja hinnat:

  • 3vrk pe-su 50€ (patjan luovutus asiakkaalle perjantaina klo 14-16 välillä)
  • 1vko ma-su 100€ (patjan luovutus vuokra-ajan alkamista edeltävänä sunnuntai-iltana)
  • 2vko ma-su 200€ (patjan luovutus vuokra-ajan alkamista edeltävänä sunnuntai-iltana)

Vuokraamalla patjan sitoudut käsittelemään patjaa huolellisesti ja ohjeiden mukaisesti. Pidäthän siis huolta, että esimerkiksi kodin lemmikit eivät pääse patjaa vahingoittamaan. Käsittelethän myös johtoja varoen. Kiinnitä ja irrota johdot aina pitämällä kiinni johdon liittimestä. Älä koskaan revi itse johdosta.

Mikäli patja kuitenkin vaurioituu vuokrauksen aikana, pidätän oikeuden periä siitä vahinkoa vastaavan korvauksen.

Jos vuokraamisen jälkeen kiinnostut hankkimaan oman patjan, voin auttaa sinua siinä.

Alla olevalla kalenterilla voit vuokrata patjan. Valitessasi viikon tai 2 viikon vuokra-ajan, valitsethan kalenterista kaikki ne päivät, jolloin patja on vuokralla. Vuokrauksessa valitaan päivät ma-su, vaikka patjan luovutus tapahtuu jo vuokra-ajan alkamista edeltävänä iltana eli sunnuntaina.

Patjan palautus sunnuntaina klo 14-16 välillä. Luovutus asiakkaalle klo 16-18 välillä.

Katso mallia esimerkkikuvasta.

Heti varauksen laitettuasi saat sähköpostiisi tiedon osoitteesta info@elamanmakuinen.fi, että järjestelmä on vastaanottanut varauksesi. Jos et saa kuittausta varauksestasi, tarkastathan myös roskapostikansion.

Varauskalenteri:

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar