Life Alliance Terveysagenttitoiminta

Tervehdys!

Olen Katri, Terveysagenttien pohjoisen vahvistus Rovaniemeltä. 

Olen paitsi LifeAlliance terveysagentti myös töissä Rovaniemen Steinerkoulussa. Opettajan työn koen olevan ennen kaikkea erilaisten ihmisten ja persoonien kohtaamista, kuuntelevana korvana toimimista sekä lasten ja nuorten auttamista monin eri tavoin. Juuri sitä samaa haluan olla Sinullekin terveysagentin roolissa. 

Olen ennen kaikkea rinnallakulkijasi. Omasta kokemuksesta tiedän, että ihminen on itse aina oman kehonsa paras asiantuntija. Haluan osaltani olla vahvistamassa tämän luottamuksen syntyä ja vahvistumista sinussa. 

Olen itse saanut kokea melkoisen kilpirauhasseikkailun, josta tätä nykyä olen äärimmäisen kiitollinen. Vaikka polku hoitotasapainooon oli pitkä ja kivinenkin, se on ollut yksi tärkeimmistä opettajista elämässäni. Ennen kaikkea se opetti minulle minusta ja laajensi ymmärrystäni siitä, miten kaikki liittyy lopulta kaikkeen. Me olemme uskomattoman hienoja kokonaisuuksia ja siksi meidät tulisi nähdä terveyshaasteidenkin suhteen kokonaisvaltaisesti.  Tähän tarpeeseen terveysagenttikonsepti pyrkii uudenlaisen ajattelun ja innovatiivisen lähestymistavan avulla vastaamaan. Meillä on upea tiimi ja useita yhteistyötahoja ja saat meidän kaikkien tuen ja tietotaidon avuksesi tullessasi terveysagentille konsultaatioon tai syvähaastatteluun. 

Kilpirauhasseikkailuni sysäsi minut voimakkaasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan ja sillä matkalla olen edelleen. Minun kohdalla se on tarkoittanut ennen kaikkea itseeni tutustumista, joka sisältää mm. tunnetyöskentelyä, itsemyötätunnon kasvattamista, elämän erilaisista kuormitustekijöistä niskalenkin ottamista sekä erilaisia kehoterapioita oman kehomieliyhteyden vahvistamiseksi. Meillä kaikilla on oikeus pitää huolta itsestämme ja elää omannäköistä ja hyvinvoivaa elämää. Senpä vuoksi opiskelenkin tätä nykyä mielen koukeroita NLP Practitioner -koulutuksessa ja olen tunnetyöskentelyn saralla Rauhan matkalla -vertaistukiryhmänohjaaja. Myös eteeriset öljyt sekä Neurosonic- hoidot ovat tukeneet minua matkallani. 

Jos esittelyni herättää sinussa vastakaikua, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle kanssani! <3

Voit lukea lisää terveysagenttien toiminnasta klikkaamalla kuvaa.